Termeni și Condiții

Îți mulțumim că folosești Tradecamel!

Avem și o variantă plăcută, mai ușor de citit pentru Termeni și Condiții aici.

0. Produsele și serviciile TradeCamel sunt puse la dispoziția dumneavoastră de către TradeCamel S.R.L. Folosing Tradecamel acceptați să respectați acești Termeni si Condițiile exprimate în continuare. Vă rugăm să citiți cu atenție acest contract și să nu ezitați să ne contactați cu orice întrebare sau nelămurire. Accesând sau folosind produsele noastre acceptați să vă conformați atât Termenilor și Condițiilor menționate cât și Politicii privind confidențialitatea.

1. Utilizarea Tradecamel

a. Cine poate folosi Tradecamel

Aveți dreptul să utilizați produsele noastre numai dacă se poate forma un contract cu caracter obligatoriu cu Tradecamel, și numai în conformitate cu acești termeni și toate legile în vigoare în România și din țara sau reședința dumneavoastră. Atunci când creați un cont Tradecamel, trebuie să furnizați informații corecte și complete. Este interzisă orice utilizare sau accesul de către persoane sub vârsta de 13 ani. Dacă ați deschis un cont folosind numele unei companii, organizații, sau a altei entități, apoi (a) "tu" reprezintă atât propria persoană cât și entitatea respectivă și (b), garantați că sunteți autorizat să reprezentați și să acordați toate permisiunile și licențele prevăzute prin acești Termeni și formează un contract cu caracter obligatoriu cu această entitatea și că sunteți de acord cu acești Termeni în numele entității. Unele dintre produsele noastre pot fi dar nu se limitează la software-ul care este descarcat de pe computer, telefon, tabletă, sau alt dispozitiv. Sunteți de acord că putem actualiza automat aceste produse, și acești termeni se vor aplica și acestor upgrade-uri.

b. Garanția noastră

Sub rezerva acestor Termeni și politicile noastre (inclusiv Politica de Utilizare), vă acordăm un număr limitat, non-exclusiv, non-transferabil, și licență revocabilă de a utiliza produsele noastre.

c. Utilizarea în scopuri comerciale

Dacă doriți să utilizați produsele noastre în scopuri comerciale trebuie să vă creați un cont de Afaceri și să acceptați Termenii și Condițiile Comerciale.

2. Conținut

a. Conținut postat de către utilizator

TradeCamel vă permite să postați conținut, inclusiv fotografii, comentarii și alte materiale. Orice lucru postat sau pus la dispoziție în cadrul produselor noastre altfel, este etichetat drept "conținut creat de utilizatori". Toate drepturile vi se păstrează și sunt singurii responsabili pentru conținutul postat pe Tradecamel.

b. Folosirea conținutului postat de către utilizator

Postănd conținut sunteți de acord cu acordarea licenței non-exclusivă, fără drepturi și transferabilă atât către Tradecamel cât și utilizatorilor săi. Această licență permite dar nu este limitată doar la stocarea, salvarea, modificarea sau reproducerea conținutului identic sau asemănător pe plan mondial, exclusiv în scopul de exploatare în curs de dezvoltare sau utilizarea produselor TradeCamel. Nimic din acești Termeni nu restrânge alte drepturi legale ce Tradecamel poate avea asupra conținutului utilizatorului, de exemplu: sub alte licențe. Ne rezervam dreptul de a șterge sau modifica conținutul utilizatorului pentru orice motiv inclusiv conținutul utilizatorului pe care noi îl considerăm contrar cu acești Termeni sau a politicilor noastre.

c. Cât timp vom păstra conținutul dvs.

După dezactivarea sau ștergerea contului dvs., sau dacă eliminați orice Conținut postat de Utilizator la TradeCamel, am putea păstra Conținutul pentru o perioadă rezonabilă de timp din punct de vedere comercial, pentru backup, arhivare, sau în scopuri de audit. Mai mult decât atât, TradeCamel și utilizatorii săi pot păstra și continua să utilizeze, stoca, afișa, reproduce, modifica, crea lucrări derivate, efectua, si distribui orice continut de utilizator pe care alți utilizatori au stocat sau partajat prin TradeCamel.

d. Sugestiile oferite

Apreciem sugestiile primite de la utilizatorii noștri, și suntem întotdeauna interesați de moduri prin care putem face TradeCamel mai minunat. Dacă alegeți să ne prezentați comentarii, idei sau sugestii, sunteți de acord că suntem liberi să le folosim fără nicio restricție sau compensare pentru dvs.. Prin acceptarea sugestiilor, TradeCamel nu renunță la orice drepturi de utilizare a Sugestiilor similare cunoscute anterior de TradeCamel, sau dezvoltate de către angajații săi, sau obținute din alte surse.

3. Politica drepturilor de autor

TradeCamel a adoptat și implementat Politica drepturilor de autor.

4. Securitate

Ne pasa de securitatea utilizatorilor noștri. În timp ce lucrăm pentru a proteja securitatea dvs. de conținut și de cont, TradeCamel nu poate garanta că terțe părți neautorizate nu or să fie capabile de a învinge măsurile noastre de securitate. Va rugam sa ne anuntati imediat de orice activitate suspectă sau utilizare neautorizată a contului.

5. Linkuri externe, Siteuri si Servicii

Produsele noastre pot conține link-uri către site-uri terțe părți, agenții de publicitate, servicii, oferte speciale, sau alte evenimente sau activități care nu sunt deținute sau controlate de TradeCamel. Noi nu aprobăm sau nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice astfel de site-uri terțe părți, de informații, materiale, produse sau servicii. Dacă accesați orice site terță parte, serviciu, sau conținut de la TradeCamel, faceți acest lucru pe propriul risc și sunteți de acord că TradeCamel nu va avea nici o răspundere care rezultă din utilizarea sau accesul la orice site extern, servicii, sau de conținut.

6. Închiderea contului

TradeCamel poate rezilia sau suspenda licența de cont sau conținut în orice moment, cu sau fără motiv sau preaviz pentru dvs.. La reziliere, veți continua să fie legat contractual de secțiunile 2 și 6-12 din acești Termeni.

7. Despăgubiri

Dacă utilizați produsele noastre pentru scopuri comerciale încălcând secțiunea 1 (c), astfel cum sunt stabilite în discreția noastră absolută, sunteți de acord să despăgubiți și să exonerați TradeCamel și funcționarii, directorii, angajații și agenții, de și împotriva oricăror pretenții, procese, proceduri, litigii, cereri, datorii, pagube, pierderi, costuri și cheltuieli, inclusiv, fără limitare, taxe juridice și de contabilitate rezonabile (inclusiv cheltuieli de apărare de creanțe, procese sau proceduri inițiate de către terți), în orice fel legate de (a) accesul la sau utilizarea produselor noastre, (b) dvs. Continut utilizator, sau (c) încălcarea de către dumneavoastră a oricare dintre aceste termeni.

8. Repudiere

Produsele și tot conținutul inclus sunt furnizate pe principiul "ca atare", fără garanție de orice fel, expresă sau implicită. TradeCamel NEAGĂ ORICE GARANȚII ȘI CONDIȚII DE COMERCIALIZARE, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP ȘI NEÎNCĂLCARE, ȘI ORICE GARANȚII REZULTATE DIN CURS AL FOLOSIRII SAU AL UTILIZĂRII. TradeCamel nu își asumă nicio responsabilitate și nu își asumă răspunderea pentru orice conținut de Utilizator pe care dvs. sau orice alt utilizator sau terțe părți îl transmiteți folosind produsele noastre. Ați înțeles și sunteți de acord că ați putea fi expus la un continut de utilizator care este inexact, inacceptabil, nepotrivit pentru copii, sau în alt mod nepotrivit pentru scopul dumneavoastră.

9. Limitarea Răspunderii

LA NIVELUL MAXIM PERMIS DE LEGE, TradeCamel NU VA FI RESPONSABIL PENTRU ORICE INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE, SUBSECVENTE SAU PUNITIVE, SAU ORICE PIERDERE DE PROFITURI SAU VENITURI, FIE suportate în mod direct sau indirect, SAU ORICE PIERDERE DE DATE, UTILIZARE, REPUTAȚIA SAU ALTE PIERDERI NECORPORALE, rezultate din (a) accesul la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau utiliza produselor; (B) orice comportament sau conținutul oricărui terț, pe produse, inclusiv FĂRĂ LIMITARE, defăimător, ofensator sau ilegal comportamentul altor utilizatori sau terțe părți, sau (c) accesului, utilizării SAU MODIFICAREA TRANSMISIILOR SAU CONȚINUT. ÎN NICIUN CAZ RĂSPUNDEREA AGREGATĂ de TradeCamel PENTRU TOATE reclamațiile referitoare la produse nu depășește o sută de RON (100.00 RON).

10. Arbitraj

Pentru orice disputa, plăngere sau neplăcere aveți cu referire la TradeCamel, sunteți de acord ca primă acțiune și încercare de rezolvare a situației pe cale informală și amiabilă, contactându-ne la hei@tradecamel.com Dacă TradeCamel nu a fost în măsură să soluționeze litigiul cu dvs. informal, fiecare dintre părți sunt de acord pentru a rezolva orice cerere, dispută, sau controverse (cu excepția cererilor de ajutor echitabil în încetare sau de altă natură) care decurg din, sau în legătură cu acești Termeni de în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional, în vigoare, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I. Dacă atât TradeCamel cât și dvs. acceptă, arbitrajul se va desfășura în România. Fiecare parte va fi responsabilă de depunerea plății Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional, taxe administrative și arbitru în conformitate cu normele Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional, cu excepția faptului că TradeCamel va plăti pentru depunere ta rezonabilă, administrativă, iar taxele de arbitru în cazul în care cererea dumneavoastră pentru daune-interese nu depășește 10.000 Ron și este non- frivol ( masurata de standardele stabilite în Regula Federal de procedură civilă 11 ( b ) ) . Premiul prestate de către arbitru trebuie să includă costurile de arbitraj, onorariile rezonabile ale avocatilor si cheltuieli rezonabile pentru expert și de alți martori , precum și orice hotărâre privind acordarea acordata de catre arbitru poate fi introdusă în orice instanță de jurisdicție competentă . Nimic din această secțiune nu împiedică nici una dintre părți să solicite ajutor echitabile executorii sau altele de la instanțele de judecată pentru chestiuni legate de securitatea datelor , de proprietate intelectuală sau acces neautorizat la Serviciu . TOATE cererile trebuie aduse în capacitatea individuală a părților , și nu ca un reclamant sau clasă membru in nici o clasa pretinsa sau procedură reprezentativ, precum și , dacă nu ne convin altfel , arbitrul NU POATE consolida creanțe mai mult de o persoană 'S . SUNTEȚI DE ACORD CĂ , prin intrarea în ACEȘTI TERMENI , tu și TradeCamel sunt, fiecare, renunțarea la dreptul la un proces cu jurați sau participarea la o acțiune de clasă .

11. Legea aplicabilă și competența

Acești Termeni sunt guvernați de legile statului Român, fără legătură cu conflictul de principii juridice. Fiecare dintre părțile implicate sunt de acord să se supună jurisdicției personale a unui tribunal de stat situat în România, pentru orice acțiuni care nu fac obiectul secțiunii 10 (arbitraj). Produsele noastre sunt controlate și operate din România, și nu garantăm că acestea sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare in alte țări.

12. Termeni și condiții generale

Proceduri de notificare și modificări ale acestor termeni. TradeCamel își rezervă dreptul de a determina forma și mijloacele de a furniza notificări pentru dvs., și sunteți de acord să primiți notificări legale pe cale electronică, dacă alegem așa. Ne poate revizui acești termeni din când în când și de cea mai recentă versiune va fi întotdeauna disponibilă pe site-ul nostru. În cazul în care o revizuire, la discreția noastră, este importantă vă vom anunța. Prin continuarea accesării și folosirii Produselor Tradecamel după ce schimbările intră în vigoare, sunteți de acord să respectați Termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, vă rugăm să opriți utilizarea produselor.

a. Cesiune. Acești termeni, precum și orice drepturi și licențe acordate în acești termeni, nu pot fi transferate sau atribuite de către dvs., dar pot fi transferate sau atribuite prin TradeCamel fără restricție. Orice tentativă de transfer sau cesiune în violare a acestor termeni este nulă și neavenită.

b. Întregul acord / Nulitate. Acești termeni, împreună cu Politica de confidențialitate și orice modificări și orice acorduri suplimentare pe care le puteți încheia cu TradeCamel în legătură cu produsele sale, constituie întregul acord între dumneavoastră și TradeCamel cu privire la produsele sale. Daca orice prevedere a acestor termeni este considerată invalidă, atunci acea prevedere va fi limitată sau eliminată în măsura minimă necesară, iar restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare și cu efecte depline.

c. Scutire. Nicio renunțare la orice termen a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare generală sau continuarea unui astfel de termen sau orice alt termen, și eșecul TradeCamel de a respecta orice drept sau prevedere conform acestor Termeni nu va constitui o renunțare la astfel de drepturi sau prevederia dvs.

d. Agenții Guvernamentale: Agențiile guvernamentale se adresează Termeniilor și Condiților Comerciale și amendamentului acestuia.

Temeni si Condiții - Varianta plăcută

Această versiune are zero valoare juridică. Aceasta este concepută astfel încât să puteți obține o mai bună imagine de ansamblu a Termeniilor si Conțiilor.

0. Fiecare companie are termenii săi. Aceștia sunt ai noștrii.

1. Vă rugăm să respectați legea. Puteți folosi TradeCamel dacă aveți vârsta minimă de 13 ani.

2.a Dacă postați conținut pe TradeCamel, încă vă aparține, dar putem împărtăși cu alți oameni și alții pot împărtăși la rândul lor.

2.c Copii ale conținutului partajat cu alte persoane pot rămâne chiar și după ce ștergeți conținutul din contul dumneavoastră.

2.d De asemenea, nu posta conținut care nu ar face-o pe bunica ta mândră sau spam. Te rugăm sa nu fi un nemernic cu alți utilizatori. Ah, și putem folosi sugestiile tale pentru a face TradeCamel mai bun.

3. Noi respectăm drepturile de autor. De asemenea ar trebui și dvs.

4. Ne puteți ajuta să luptăm cu conținutul nedorit respectând indicațiile de securitate.

5. Uneori schimburile trimit la conținutul exterior TradeCamel. Cele mai multe dintre aceste linkuri externe duc la lucruri minunate, dar noi nu suntem responsabili atunci când nu este cazul.

6. Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui.

7. Dacă suntem dați în judecată din cauza a ceva ce fie dvs. fie afacerea dvs. a efectuat pe TradeCamel, va trebui să suportați costurile noastre. De asemenea, ar fii trebuit să aveți creat un cont de afaceri și să acceptați termenii noștri comerciali, în primul rând.

8. Din păcate oamenii pot posta lucruri nepotrivite pe siteurile de conținut generat de utilizator, cum este și TradeCamel. Tratăm cu seriozitate aceste cazuri, dar tot s-ar putea să ajungă la tine înainte de a avea ocazia să-l ștergem. Dacă vedeți lucruri nepotrivite, vă rugăm să le raportați.

9. Noi ne străduim să îți punem la dispoziție cele mai bune servicii, dar nu putem promite că vo să fie perfecte. Nu suntem răspunzători pentru diverse lucruri. Dacă credeți că suntem, să încercăm să le rezolvăm ca adulți. Scrie-ne oricând pe hei@tradecamel.com.

11. Știm că este imposibil să găsești un loc de parcare în București și sperăm că nici nu sunteți nevoiți, dar trebuie să știți că va trebui să ne dați în judecată aici, în cazul în care este o necesitate, numai după ce s-a încercat rezolvare amiabilă.

12. Dacă facem o schimbare semnificativă a termenilor, vă vom anunța.

12.a.b.c. Aceste trei pasaje fac parte din fiecare contract de Termeni și Condiții on-line. Practic, ei se asigura că o înțelegere este o înțelegere atunci când utilizați un site, inclusiv Tradecamel.

12.d.e. Dacă sunteți de la guvern, ne-ar plăcea să vă ajutăm, în prezența unui mandat judecătoresc.

Confidențialitate

Îți mulțumim că folosești Tradecamel!

Tradecamel, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.tradecamel.com respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.

Sfaturi de securitate

Îți mulțumim că folosești Tradecamel!

Pentru a vă proteja împotriva fraudei vă oferim următoarele sfaturi

Cu o varietate tot mai mare de dispozitive mobile, site-uri de socializare, precum și oferte on-line, este important să te protejezi pe tine si computerul tău. Am compilat această listă de sfaturi de securitate pentru a vă ajuta în acest sens.

1.Parola

Evită folosirea datelor personale precum CNP, data nasterii sau numele ca și, sau parte din parolă. Asigurați-vă că parola este de 8 sau mai multe caractere și combină litere, cifre și cel puțin o majusculă. Nu utilizați același nume de utilizator și parolă pentru contul Tradecamel, așa cum ați face pentru alte site-uri.

2.Dispozitive mobile

Luați în considerare un ecran de blocare pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Multe telefoane mobile oferă această opțiune, precum și alte setările de securitate personalizate, care pot ajuta la mentinerea telefonului și a informaților tale în siguranță. Nu utilizați dispozitivul mobil pentru a stoca numere de informații cu caracter personal sau cont bancar sensibile.  

3.Email si mesaje online

Nu răspunde la e-mailuri de urgență care pretind a fi de la o bancă sau orice companie care solicită contul dvs. Informații sau detalii personale. Limitează cantitatea de informații personale pe care le oferi pe site-urile de social networking. Cu cât oferiți mai multe informații vă puneți in pericol și cu atât mai ușor poate fi pentru un criminal de a folosi aceste informații pentru a fura identitatea, sau a accesa datele dumneavoastră, sau să comită alte infracțiuni. Fiți prudent cu privire la mesajele primite pe site-urile de social networking care contin link-uri. Chiar și link-uri care arată ca si cum ar veni de la prieteni poate fi, uneori, dăunătoare sau frauduloase - încercarea de a obține controlul asupra calculatorului și sau a fura informații personale. Dacă aveți suspiciuni, nu faceți clic pe link. Contactați persoana direct pentru a verifica valabilitatea.

4.Sistemul folosit

Menține sistemul de operare calculator și browser-ul actualizate cu cele mai recente descărcări de software și de securitate. Acestea pot fi numite "patch-uri" sau "pachete de servicii" și ar trebui să fie instalate cât mai curând posibil.

Drepturi de autor

Îți mulțumim că folosești Tradecamel!

Tradecamel ("Tradecamel") respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora și se așteaptă ca utilizatorii săi să facă același lucru. Este politica Tradecamel, în condiții corespunzătoare și la discreția sa, să dezactiveze și / sau închidă conturile utilizatorilor care încalcă în mod repetat, sau sunt în mod repetat, acuzați de încălcarea drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale altora.

Dacă sunteți un proprietar de drept de autor, sau autorizați să acționți în numele unuia sau autorizați să acționați în conformitate cu orice drept exclusiv sub drepturile de autor, vă rugăm să raportați încălcarea drepturilor de autor pretinse au loc pe sau prin intermediul Site-ului prin completarea unei notificări de încălcare pretinsă și livrarea sa la Tradecamel. La primirea notificării, descrise mai jos, Tradecamel va lua orice acțiune, la discretia sa, pe care le consideră adecvate, inclusiv îndepărtarea materialului puse la încercare.

1. Identificarea drepturilor de autor care pretindeți că au fost încălcate, sau - în cazul în care mai multe lucrări cu drept de autor sunt acoperite de prezenta comunicare - vă poate oferi o listă reprezentativă a lucrărilor cu drepturi de autor pe care le pretindeți să fie încălcate.

2. Identificarea materialului pe care pretindeți că este încalcat ( sau să facă obiectul de activitate încălcat ) și care urmează să fie eliminate sau accesul la care trebuie să fie dezactivat, și informații suficiente pentru a ne permite localizarea materialului, inclusiv la un nivel minim, dacă este cazul, adresa URL a link-ului de pe site-ul Tradecamel în cazul în care astfel de material poate fi găsit, și referința sau link-ul, pentru materialul sau activitatea pe care o pretindeți a fi contrafăcute, care urmează să fie eliminate sau accesul la care trebuie să fie dezactivate, iar informațiile rezonabil suficiente pentru a ne permite de a localiza că de referință sau link-ul, inclusiv la un nivel minim, dacă este cazul, URL-ul de link-ul de pe site-ul unde pot fi găsite astfel de trimiteri sau link-ul.

3. Furniza adresa poștală, numărul de telefon și dacă este cazul, adresa de e-mail.

4. Includă următoarele afirmații în corpul comunicării: "Declar pe propria răspundere că utilizarea în litigiu de material protejat de drepturi de autor sau trimitere sau legătură de astfel de material nu este autorizată de către proprietarul drepturilor de autor, agentul acestuia, sau de lege (de exemplu, ca o utilizare echitabilă)." "Declar că informațiile din prezenta comunicare sunt corecte și, sub pedeapsa pentru sperjur, că eu sunt proprietar, sau autorizat să acționez în numele proprietarului, dreptului de autor sau a unui drept exclusiv sub drepturi de autor care se presupune că a încălcat."

5 . Furniza numele dvs. legal complet și semnătura dumneavoastră electronică sau fizică.

Livrați prezenta comunicare, cu toate elementele finalizate, către Tradecamel pe adresa de email: hei@tradecamel.com

Ce fac daca primesc o notificare de încălcare de drepturi de autor?

Dacă primiți o notificare conform căreia un troc a fost eliminat din cauza unei plângeri de încălcare de drepturi de autor, aceasta înseamnă că marcajul de conținut a fost eliminat din Tradecamel la cererea proprietarului de drept de conținut. În cazul în care contul dvs. primește prea multe plângeri privind drepturile de autor, s-ar putea pierde capacitatea de a creea conținut nou pe Tradecamel, iar contul dvs. poate fi dezactivat complet.

Dacă considerați că un troc a fost eliminat dintr-o eroare, aveți opțiunea de a depune o contra-notificare, urmând pașii de mai jos. Atunci când primim o contra-notificare validă, vom transmite o copie persoanei care a depus plângerea originală. Dacă nu vom primi o notificare în termen de 10 zile lucrătoare că depunătorul original a plângerii caută un ordin judecătoresc de a preveni încălcarea în continuare a conținutului în cauză, vom elimina plângerea de înregistrare a contului dvs., și am putea înlocui conținutul care a fost îndepărtat.

Notă: Există consecințe juridice și financiare pentru depuneri de credință frauduloase și / sau rele. înainte de a depune o contra-notificare, asigurați-vă că sunteți titularul drepturilor reale cu privire la conținutul eliminat sau că aveți o bună credință că materialele au fost eliminate din greșeală, și că înțelegeți repercusiunile depunerii unei cereri false/frauduloase.

Cum depuneți o contra-notificare

  • 1. Trimite o comunicare la emailul: hei@tradecamel.com.
  • 2. Asigurăte că incluzi informațiile următoare complete:
  • a. Numele complet, adresa și număr de telefon.
  • b. Adresa conținutului care a fost eliminat (copiați și inserați link-ul din e-mail-ul de notificare).
  • c. O declarație sub pedeapsa pentru sperjur că aveți o bună credință că conținutul a fost eliminat în eroare.
  • d. O declarație că sunteți de acord cu jurisdicția în care se află adresa și că veți accepta serviciul procesului de la persoana care a furnizat plângerea inițială în conformitate cu subsecțiunea (c) (1) (C) sau un agent de astfel de persoane.
  • e. O semnătură fizică sau electronică (de exemplu, tastați numele complet).

Termeni și Condiții Comerciale

Îți mulțumim că folosești Tradecamel!